امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

میکروسکوپ دیجیتال، ابزاری است برای بزرگنمایی اشیا گوناگون. این نوع از میکروسکوپ بر خلاف میکروسکوپ های اپتیکال، عدسی شیئی و چشمی ندارد. مسئولیت بزرگنمایی در این نوع از میکروسکوپ ها بر عهده یک حسگر CMOS با کیفیت و رزولوشن بالا است. ظاهر بیشتر میکروسکوپ های دیجیتال شبیه یک تیوب کوچک سیاه رنگ است که از طریق یک کابل USB به یک کامپیوتر متصل می گردد. در واقع میکروسکوپ دیجیتال یک دوربین دیجیتال ویژه، با بزرگنمایی و فاصله کانونی خاص است.

 

 

میکروسکوپ دیجیتال شرکت کاواک

 

 

بزرگترین نقطه ضعف میکروسکوپ های دیجیتال رایج در بازار ایران، عبارتند از:

  1. نداشتن پایه مناسب که قابلیت تنظیم فواصل و پایداری کافی داشته باشد.
  2. وابستگی به کامپیوتر که در بسیاری از موارد و موقعیت ها کاربردی بودن این ابزار را زیر سوال می برد.
  3. کیفیت پایین تصاویر بدست آمده در برخی موارد

شرکت کاواک به منظور حل این مشکل، اقدام به معرفی دو نمونه کاملا خاص و کاربردی از میکروسکوپ های دیجیتال نموده است که نواقص یاد شده را برطرف نموده است. جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص هر مدل کافیست روی تصویر آن کلیک کنید.

میکروسکوپ دیجیتال مدل CT038 کاواک، یک میکروسکوپ ایده آل برای محیط های آموزشی و مراکز تعمیر قطعات الکترونیکی است. به برخی دیگر از کابرد های این میکروسکوپ در ادامه اشاره شده است:

مدارس و موسسات آموزشی و مراکز آموزش عالی

مراکز تعمیر مدارات الکترونیک، موبایل و ساعت

گالری های طلا و جواهرات

بررسی اصلی یا جعلی بودن مدارک و مستندات در سازمان های مختلف مانند دفاتر پلیس +10، اداره امور گذرنامه و ....

 

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

کلاس های درس مدرن امروزی چه ویژگی هایی دارند؟

بسیاری از دست اندر کاران آموزش در کشور ما تصور می کنند که نصب تجهیزات سخت افزاری مهمترین و اولین گام در تغییر روش های سنتی تدریس به روش های مدرن امروزی است در حالیکه هوشمند سازی یک کلاس درس از ایجاد تحول در تربیت و آماده سازی مدرسان و آموزگاران شکل می گیرد.

 

برد هوشمند کاواک



بزرگترین مشکلی که در 5 سال گذشته در کمک رسانی به مدارس با آن مواجه بوده ایم، عدم آشنایی و یا عدم تمایل آموزگاران مدارس نسبت به نرم افزار ها، سخت افزار ها و شیوه های مدرن آموزش تعاملی بوده است. کلید حل این مشکلات در اختیار هیچ یک از شرکت های خصوصی مجری طرح "هوشمند سازی مدارس" نیست. تنها وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم است. مدارس بسیاری در ایران وجود دارند که هزینه های بالایی برای تجهیز سخت افزاری و نرم افزاری کلاس های درس خود پرداخته اند اما در نهایت تغییر چشمگیری در روش تدریس کادر آموزشی و در نتیجه ارتقا سطح کیفی دانش آموزانشان بوجود نیامده است.

 

برد تعاملی (هوشمند) چیست؟

Interactive Board که به اشتباه در کشورمان به برد هوشمند مصطلح شده است در واقع یک صفحه ی تعاملی است برای افزایش ضریب انتقال و نفوذ آموزش و ارائه مطلب در کلاس های درس و اتاق های جلسات. شاید برای این ترجمه ی اشتباه بتوان دو دلیل زیر را برشمرد:

  1. یکی از اولین برد های تعاملی که در کشورمان به بازار مصرف معرفی گردید با نام تجاری SmartBoard بود. که ترجمه ی تحت الفظی آن برد هوشمند است.
  2. طرح تجهیز مدارس کشور به تجهیزات سخت افزاری مدرن آموزشی با نام "هوشمند سازی مدارس" ابلاغ گردیده است و اکثر فعالان و کاربران برد های تعاملی را با نام برد هوشمند می شناسند.

برد تعاملی یا برد هوشمند در واقع یک تخته ی سفید رنگ است که ظاهری مشابه وایت برد های قدیمی دارد. اما برد هوشمند بدون وجود یک کامپیوتر و یک ویدئو دیتا پروژکتور هیچ عملکردی ندارد. تصویری که از طریق کامپیوتر ایجاد شده است بوسیله ی ویدئو دیتا پروژکتور بر روی صفحه ی برد هوشمند تابانده می شود و کاربر می تواند با استفاده از انگشتهای دست خود و یا قلم مغناطیسی (در مورد برد های الکترومغناطیسی) تمام اعمال ماوس کامپیوتر را بر روی یک صفحه ی بزرگ 78 تا 95 اینچی انجام دهد.

 

برد هوشمند کاواک در یک کلاس مدرن

 

همه ی برد های هوشمند موجود در بازار یک نرم افزار آموزشی جانبی اختصاصی دارند که تحت عنوان کلی Virtual Whiteboard شناخته می شود. تقریبا همه ی این نرم افزار ها از قابلیت های یکسانی برخوردار هستند.
برد های هوشمند لمسی (مادون قرمز) و برد های هوشمند الکترومغناطیسی در نحوه ی تشخیص دست کاربر تفاوت های کوچکی دارند، اما ترجیح یکی به دیگری کاملا بر اساس سلیقه ی کاربران انجام می گیرد. جهت دریافت مشاوره رایگان در این خصوص با واحد پشتیبانی کاواک تماس حاصل فرمایید.

کیت های هوشمند ساز نسبت به برد های هوشمند برتری هایی مانند قابلیت جابجایی آسان تر و هزینه های کمتر را دارند، اما صرف نظر از موارد فوق، نسبت به برد های هوشمند از لحاظ عملکرد، در رده ی پایین تری قرار دارند.
شرکت کاواک در راستای تامین تجهیزات سخت افزاری مرتبط با هوشمند سازی کلاس های درس مدارس و موسسات آموزشی و همچنین تجهیز اتاق های جلسات و سالن های کنفرانس شرکت ها و سازمان، اقدام به ارائه برد های هوشمند الکترومغناطیس، برد های هوشمند لمسی و کیت های هوشمند ساز نموده است.

هر یک از انواع برد های هوشمند با توجه به تکنولوژی طراحی و تولید آن مناسب کاربری خاصی است. جهت دریافت مشاوره رایگان در این خصوص، با ما تماس بگیرید.

 

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

EPSON EB-X18
خروجی نور سفید و رنگی 3000 لومن
قابلیت اتصال بی سیم
قابلیت پخش تصویر با اندازه 30 تا 300 اینچ

 

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

برد هوشمند الکترومغناطیسی را شاید بتوان قدیمی ترین فن آوری هوشمند سازی یک کلاس درس دانست. اما این قدمت به معنای خارج از رده بودن آن نیست. این تکنولوژی ساخت برد های هوشمند تا قبل از معرفی برد های هوشمند لمسی، فراگیر ترین تکنولوژی بود. در این نوع از برد های هوشمند کابر فقط و فقط از طریق یک قلم مغناطیسی مخصوص می تواند بنویسد و یا عملیات ماوس کامپیوتر را روی صفحه انجام دهد. به عبارت دیگر، این برد ها لمسی نیستند. عبارت الکترومغناطیسی به معنای ساطع شدن امواج الکترومغناطیسی از سطح این برد ها نیست و کار کردن با این برد ها به هیچ روی آسیب و زیانی در بر ندارد.

 

برد هوشمند الکترومغناطیسی


کارشناسان معتقد اند برد های هوشمند الکترومگنتیک به دلیل استفاده از قلم، برای تجهیز کلاس های درس مقاطع اول تا سوم ایتدایی مناسب ترند زیرا دانش آموزان به کمک قلم مخصوص این برد ها می توانند مهارت های نوشتاری را نیز تمرین کرده و آموزش ببیندند.
برد های هوشمند اکترومگنتیک در مقایسه با برد های لمسی (مادون قرمز) هزینه ی کمتری دارند و به لحاظ مالی برای مدارس بویژه مدارس ابتدایی مقرون به صرفه ترند.

 

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

طی کمتر از یک دهه گذشته وضعیت کلاس های درس مدارس در کشور عزیزمان ایران به طرز چشمگیری دچار تغییر و تحول شده است. البته پر واضح است که این تغییرات بیشتر در زمینه ی تجهیزات کمک آموزشی الکترونیکی و اپتوالکترونیکی بوده است. کمتر کسی در سال های میانی دهه هشتاد تصور می کرد که ظرف کمتر از سه یا چهار سال نصب و راه اندازی و بکارگیری کامپیوتر، ویدئو پروژکتور و برد های تعاملی (یا آنگونه که در ایران مرسوم شده است: برد های هوشمند) در کلاس های درس تبدیل به یک استاندارد و طالبه عمومی شود. امروزه در بسیاری از مدارس کشور کلاس های درس به کامپیوتر و ویدئو پروژکتور مجهز شده اند و اگرچه در زمینه ی بکارگیری این تجهیزات هنوز مشکلات عدیده ای وجود دارد، اما وجود این تجهیزات برای دانش آموزان، اولیا دانش آموزان و تا حدودی کادر آموزشی مدارس تبدیل به یک امر عادی و نیاز پایه ای شده است.

 

Cavac Touch Monitor 8

 

علی رغم همه ی امکاناتی که یک کلاس درس (به اصطلاح هوشمند) که به سیستم تخته تعاملی (بورد هوشمند) و کامپیوتر و ویدئو پروژکتور مجهز شده است، در اختیار آموزگاران و دانش آموزان قرار می دهد، با گذشت کمتر از یک دهه از شروع نصب این تجهیزات در کلاس های درس مدارس، نقاط ضعف متعدد آن برای کاربران مشخص شده است. از جمله این نقاط ضعف می توان به رزولوشن و روشنایی پایین تصویر انواع ویدئو پروژکتور ها، مشکلات ناشی از تشکیل سایه مدرس بر روی پرده نمایش یا بورد هوشمند، نیاز به کم کردن نور محیط کلاس، هزینه های نسبتا بالای تعمیر و نگهداری ویدئو پروژکتور ها، خارج شدن سیستم از حالت کالیبره در اثر جابجایی پایه سقفی پروژکتور، عمر نسبتا کوتاه لامپ انواع ویدئو پروژکتور، کیفیت پایین برخی از بورد های هوشمند وارداتی و .... اشاره کرد.

متاسفانه باید اذعان کنیم که بنا به دلایل اقتصادی کشور عزیزمان نسبت به کشور های پیشرو در زمینه تحول آموزشی و بکار گیری تجهیزات مدرن کمک آموزشی تقریبا حدود یک دهه با تاخیر اقدام به بکارگیری این تجهیزات در سطح مدارس نموده است. بگونه ای که زمانی که در کلاس های درس ما تخته سیاه بکار گرفته می شد، در دیگر نقاط پیشرفته دنیا وایت بورد رایج بود، وقتی ما به استفاده از وایت بورد رو آوردیم، دیگران شروع بعه نصب و استفاده از ویدئو پروژکتور و بورد های تعاملی کرده بودند و حال که ما با سیستم های مبتنی بر برد های هوشمند کنار آمده این از حدود 5 سال پیش، بکارگیری کامپیوتر های لمسی بزرگ در مدارس کشور های پیشرفته به عنوان بهترین گزینه برای نمایش و انتقال مفاهیم به دانش آموزان به رسمیت شناخته شده است.

 

کامپیوتر لمسی مدارس

 

در این راستا کاواک بر خود وظیفه می داند که با توجه به تجربیات بسیاری که در زمینه ی نمایشگر های لمسی و کامپیوتر های لمسی دارد، اقدام به معرفی انواع کامپیوتر های لمسی که برای استفاده در مدارس طراحی و ساخته می شوند، نماید.